top of page
Katinka-foto-website.jpg

'Don't ask what the world needs. Ask what makes you come alive and go do it. Because what the world needs is more people who have come alive.'
Howard Thurman.

Mijn naam is Katinka Toet. Ik ben eigenaar van het trainingsbureau Beyond Gravity, waarbij ik professionals begeleid op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie. Ik ben een bruggenbouwer. Ik sla graag de brug tussen theorie & praktijk en hoofd & hart. Ik ben praktisch en analytisch (ik ben van huis uit ingenieur) en heb tegelijkertijd een sterke intuïtie (ik ben een enorm mensen-mens). Juist die combinatie van een heldere analyse én een sterke intuïtie spreekt veel klanten aan. Ik focus in mijn werk niet zozeer op hetgeen er ‘mist’, maar richt mijn aandacht vooral op het bekrachtigen en uitbouwen van de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden, die er wel zijn. Ik gebruik daarbij zowel analytische als fysieke intuïtieve werkvormen om je te laten snappen en ervaren wat jij nodig hebt om moeiteloos resultaten te boeken. 

 

Beyond Gravity

Beyond Gravity betekent letterlijk: ‘de zwaartekracht voorbij’ en dat is precies waar ik aan wil bijdragen: licht en moeiteloos resultaten boeken vanuit je eigen persoonlijke identiteit. Ik geloof dat je meer impact, plezier en lichtheid ervaart als je handelt en communiceert vanuit je persoonlijke kracht en bezieling. Dan doe je dingen met hart en ziel, met je hele hebben en houden. Sterker nog: Je dóét het niet alleen, je bént het ook. Als ‘wat je doet, samen valt met wie je bent’ dan wordt leiderschap zo inspirerend en krachtig! Aan dit soort leiderschap wil ik dolgraag een bijdrage leveren.

 

Leiderschap start met verlangen

Ik krijg van klanten vaak terug dat ik een soort reflector ben. Ik zie veelal het potentieel en de lichtheid in mensen en situaties en geef dat graag terug. Het is mijn tweede natuur. Ik geloof in het potentieel van mensen en situaties en hun doorlopende ontwikkeling. Daarbij start ik altijd bij het positieve verlangen. Leiderschap start in mijn optiek met verlangen. Verlangen geeft richting, energie en inspiratie om in beweging te komen. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Vanuit deze lichtheid en positieve energie wil ik je graag helpen bij het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van mensen.

 

Werkervaring

Ik geef al meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie voor bedrijven als Coca Cola, ABN Amro, Franklin Covey, TomTom, Mediamarkt, Agium, Gemeente Utrecht, People Select, UWV en Microsoft. Daarvoor voor werkte ik 10 jaar in het bedrijfsleven, onder andere als Marketeer, Account Director en Consultant bij Unilever, Publicis en Branddoctors. 

 

Expertise 

Ik ben gecertificeerd 7habits trainer bij Franklin Covey, gecertificeerd trainer&coach in DISC, heb een Master in NLP, een certificering als NOBCO coach en heb in de loop der jaren vele trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van leiderschap, communicatie en coaching zoals systemisch coachen, voice dialogue en groepsdynamiek. Daarnaast heb ik meer dan 9 jaar als (TEDx)sprekerscoach bij Great Communicators gewerkt, waarbij ik sprekers, managers en ondernemers heb geholpen om meer impact te maken vanuit hun authentieke kracht.  

bottom of page