top of page
Klanten.jpg

'See the light in others and treat them as if it is all you see' Wayne W. Dyer

Beyond Gravity geeft al meer dan 10 jaar succesvol training en coaching aan bedrijven als: TomTom, Coca Cola, Franklin Covey, Agium, Climate Neutral Group, Hoge School Utrecht, Microsoft, Gemeente Utrecht, Great Communicators, People Select, En Profiel en Mediamarkt.

  

Ervaringen van klanten

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met Katinka samengewerkt. Katinka doet dit met veel energie en overtuiging en weet mensen echt in beweging te krijgen. Ze vindt goed aansluiting bij verschillende doelgroepen, geeft vanuit de theorie, haar kwaliteiten als coach/trainer, maar vooral ook afgestemd op de ontwikkel-behoeftes van mensen een effectieve training, die echt verankert.

Mirjam van der Horst
CHRO International HR Director

Katinka’s persoonlijke stijl van trainen is geen training van 13 in een dozijn, maar echt een training, waarbij je aan het denken wordt gezet. Het verandert je manier van werken en in vele gevallen ook je manier van leven. Ik dank haar ontzettend en kan Katinka aanbevelen aan iedereen, die persoonlijk of met zijn organisatie wil groeien.

Raymond van der Wurff

Director Mediamarkt

Haar hands-on aanpak, het enthousiasme en haar kennis van zaken zorgen ervoor dat de theorie echt tot leven komt. Aangespoord door Katinka opent iedereen zich voor de leerervaring en profiteert volop. Zoek je een inspirerende coach/trainer op het gebied van communicatie: look no further!

Jeroen van Vliet
Director Field Sales at Coca-Cola European Partners

Katinka is al heel lang een collega, die ik enorm waardeer en waar ik graag mee samenwerk. Om haar intelligentie, haar kennis, haar sensitiviteit en haar vermogen om precies de juiste woorden op het juiste moment te spreken. Om haar vermogen om nieuwe perspectieven aan te reiken en verbanden te leggen die niet voor de hand liggen, maar altijd kloppen. Om haar betrokken, liefdevolle houding naar iedereen met wie ze werkt. Om haar ‘presence’ waarmee ze, zonder dat ze dit zelf altijd door heeft, in haar rol als begeleider een hele kamer kan verlichten.
Annemarie van Luttikhuizen

 Auteur van Ontketen jezelf en eigenaar van En Profiel

In de 10 jaar dat ik Katinka ken, heb ik een bevlogen trainer en een zeer betrokken en resultaatgerichte coach leren kennen. Ze is super scherp in haar observaties en weet complexe zaken simpel en met passie te brengen. Al jaren werkt Katinka op reguliere basis voor Great Communicators en wij zeer erg blij met haar als professional. Het is een warm mens met een groot hart die mensen weet te raken en - wanneer dat nodig is - wakker te schudden en een eind op weg te helpen. Kortom: dit kaliber kom je niet gauw tegen.

Joni Bais
Founder en Owner Great Communicators

Dankzij jou konden wij als deelnemers groeien, onze kracht ontdekken en vooral heel erg genieten. Je bent een fijn persoon, die ons wist te raken, inspireren en een spiegel kon voorhouden. Nu gaat het echt voor ons beginnen en we zullen nog vaak aan jou en de sessies terugdenken! Heel veel dank!

Myrna Reijnders
Director Corporate Services Intertrust Group

bottom of page